طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک
طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک

طرز تهیه:یک عدد خمیر نان سنگک از نانوایی
تهیه کنید و به آن حدود دو تا سه قاشق غذا خوری روغن و مقداری آرد اضافه
کنید تا به دست نچسبد،سپس کف سینی فر را کاملا چرب کنید و خمیر را یکدست و
نازک کف آن پهن کنید و روی خمیر پهن شده مقدار خیلی کمی آرد بپاشید تا خطوط
برش پیتزا را روی آن با چاقو مشخص کنید و خمیر را به تنهایی حدود 5  دقیقه
داخل فر بگذارید سپس خمیر را از فر خارج کرده و مواد مورد نظرتان را برای
پیتزا روی آن بریزید و روی آن را از پنیر پیتزا بپوشانید و سپس سینی را به
داخل فر برگردانید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا منتظر بمانید.پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و برش زده سرو نمایید.نوش جان

امروز صبح تمایل دارید تا در ابرها باشید و مشکلات مهمی که با آن مواجه می شوید را نادیده بگیرید. زمان مناسبی برای شروع پروژه های جدید نمی باشد، زیرا تصمیماتی که می گیرید بهترین نیستند. بهتر است کمکی که از طرف یکی از بستگان نزدیک دریافت می کنید را قبول کنید.

امروز از استعدادهای هنری تان در جامعه قدردانی خواهد شد. به شما توصیه می کنیم که این استعداد ها را برای تکمیل وظایف حرفه ای و کاری تان به کار ببرید. یک شخص سالمند برای جلوگیری از مشکلات به شما کمک مالی می کند. خانواده و دوستان را ممکن است در طول بعد از ظهر ملاقات کنید. و زمان خیلی خوبی را با یکدیگر سپری کنید.

ممکن است حس و حال برقراری ارتباط را نداشته باشید، بنابراین به شما توصیه می کنیم که ملاقات های کاری تان را به زمان دیگری موکول کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم که از گرفتن تصمیمات مهم مالی اجتناب کنید. سعی کنید که ریلکس باشید!

دوره مقدماتی php

امروز می توانید در تمام تلاش های خانگی و اجتماعی تان موفق باشید. زمان بسیار خوبی برای برنامه ریزی برای آِینده است. ایده های شما توسط شریک عاطفی و همکاران تجاری تان قدردانی خواهد شد. باید از هرگونه حدس و گمان مالی اجتناب کنید.

با خلاقیت خاصی که دارید باعث خواهد شد که پروژه ی جدیدی را شروع کنید. شانس خوبی دارید که در بخش های احساسی و فکری موفق شوید. زمان خوبی برای الهامات هنری است. تصورهای غنی تان خلاقیت تان را افزایش خواهد داد. به یاد داشته باشید که نیاز به استراحت بیشتر دارید!

طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک

امروز صبح بیشتر از روزهای دیگر حساس هستید، و روابط تان ممکن است کمی تنش زا باشد. ار قول دادن اجتناب کنید وقتی مطمئن نیستید که بر سر عهد و پیمان خود می ایستید! باید زمان های بیکاری خود را صرف فعالیت های خلاقانه کنید.

تغییرات مهمی در زندگی تان رخ خواهد داد، که رضایت خاصی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. فعالیت های شدید فکری و خلاقیت، موفقیت اجتماعی را به همراه دارد. در طول بعد از ظهر ممکن است مجبور باشید که تصمیمات مهمی در ارتباط با زندگی عاطفی تان بگیرید. امروز می توانید به حس تان اطمینان کنید.

امروز صبح بسیار خوشبین و خلاق هستید. اطرافیان به استعداد های هنری شما توجه زیادی دارند. در طول بعد از ظهر شخص مهمی را ملاقات می کنید که در آینده نقش مهمی را در کارتان بازی می کند. اطمینان حاصل کنید که به شریک عاطفی تان توجه می کنید.

امروز بسیار روز پرمشغله ای برای شماست، اما خلاقیت و تصورات به شما کمک خواهد کرد که به همه چیز دست یابید. شانس این را خواهید داشت تا دستاوردهای مالی تان را مدیریت کنید. روابط با دیگران بسیار خوب پیش خواهد رفت، مگر اینکه از خستگی زیاد کنترل خود را از دست بدهید.

شانس خوبی دارید تا در هر کاری که امروز انجام می دهید موفق شوید. زمان بسیار خوبی برای امتحان دادن و عملکرد های هنری است. رابطه با شریک عاطفی تان بسیار خوب پیش خواهد رفت. احتمالا بخواهید توجه بیشتری به نیازهای اعضای جوان خانواده داشته باشید.

به نظر می رسد که مصمم هستید تا یک پروژه ی کاری جدیدی را شروع کنید، اما مثل اینکه بودجه کافی برای انجام این کار را ندارید. اگر موفق شوید که از خلاقیت تان به خوبی استفاده کنید، شانس خوبی در پیدا کردن پول خواهید داشت. در طول بعد از ظهر یک خیال عاشقانه ای را تجربه خواهید کرد، به هرحال، تاثیر زیادی بر شما نخواهد گذاشت. باید از رفتن به سفرهای طولانی اجتناب کنید.

امروز برای درگیر شدن با فعالیت های جدید اجتماعی و برنامه ریزی برای آینده زمان مطلوبی است. روابط با دوستان و شریک عاطفی تان بسیار خوب پیش می رود. زمانی که تصمیمات مهمی می گیرید بهتر است بیشتر وقت صرف کنید.

انشاآلله که آمین های ما شامل حال بقیه باشه همین که باعث دلخوشی خواندن مطالب مثبت و انتشار آن به دلها ی میلیونها انسان که همه به نوعی درگیر هستن در این روزگار هزار پیچ لاکردار درحال ذخیره حسابهای کائنات هستید و خدا قوت به همه عزیزان در تاروت رنگی از جلوی درب تا میز مدیر احسن برشما.????⚘????

سلام دوست عزیزم

ازین که که همراه ما هستید، بسیار سپاس گزاریم.

مرسی از این همه انرژی مثت و محبتی که نسبت به ما دارید.

امیدواریم همیشه سلامت و شاد باشید.

سلام دوسال است که کانال شما راه افتاده و جزو بهترین مفیدترین وعالی ترین کانالها هست ‌.فقط دوتا موضوع اول اینکه دوسال قبل هم فال بیست نهم اسپند و یکم فروردین را نگذاشتید ودل ماها رو شکستید.ومورد دوم تقویم نجومی را دیگر نمی گذارید آیا منابع ندارید یا مشکل دیگری هست.ممنون از توجه شما و مرسی که هستین.?????⚘⚘⚘⚘⚘⚘??????

سلام دوست عزیزم، روزهای آخر سال متاسفانه بخاطر تعطیلی دوستان ادمین حضور ندارن و به همین دلیل احتمالا فال این 2 روز درج نشده که بسیار از شما عذر خواهی می کنیم.

اطلاعات تقویم نجومی به صورت یک کتاب دراومده و به زودی با کسب اجازه و رعایت قوانین کپی رایت این مطالب رو درج خواهیم کرد.

از این که همراه همیشگی ما هستید، بسیار سپاس گزاریم.

میشه به جای عیدی روز آخر سال و روز اول سال جدید را زودتر بگذارید ماهم خوشحال باشیم.ممنون

دوست عزیزم متاسفانه این امکان وجود نداره ولی قطعا تلاشمون رو خواهیم کرد تا فال ها حتما بروز بشن

به خدا یه ذهن خونی عجیب بود … اولشو خوندم شوک شدم موفق باشین

سلام بعضی مواقع انقدر دقیق فالتون که من میترسم بیرون برم?ولی باز بخاطر تلاشتون ممنون موفق باشید ✌

طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک

آرایش

مدل مو

مدل لباس

این بار پیتزا را با خمیر نان بربری درست کنید. خمیر نان بربری برای پیتزا و پیراشکی گوشت یه خمیر خیلی خوب و سبک است و شما خیلی راحت با این خمیر میتوانید پیتزای خوشمزه درست کنید.

خمیر بربری                                            ۱ شانهپنیر پیتزا                                              ۵۰۰ گرمقارچ                                                       ۴۰۰ گرمفلفل دلمه ای                                        ۲ عددگوشت                                                    نیم کیلوگوجه                                                      ۶ عدد متوسط رب گوجه                                                ۲ قاشق غذا خوری جعفری                                                    ۱ قاشق غذا خوری پیاز                                                         ۱ عددسرکه                                                       ۲ قاشق غذا خوری روغن                                                        ۳ قاشق غذا خوری

 

اول از همه چیز خمیر را روی ظرف فر پهن کنید. خمیر باگت به اندازه بربری چسبناک نیست و دردسر پهن کردنش کمتره، ولی مزه پیتزا با خمیر بربری رو ترجیح میدیم. تا جایی که می شه خمیر پیتزا رو نازک پهن کنید. هر چی نازک تر بهتر.

سس مارینارا: گوجه ها را با یک عدد پیاز داخل مولینیکس بندازید و خرد کنید. بعد وارد قابلمه گودی کرده و به آن روغن و سرکه و جعفری اضافه کنید. به علاوه ادویه هایی مثل فلفل و آویشن. شعله زیر سس را زیاد کنید تا یه ۱۵ دقیقه ای غلغل کند. بعد رب گوجه را اضافه کرده و ۲۵ دقیق دیگر روی حرارت متوسط بذارید بپزد. در این جا بد وقتی نیست که زیر فر را هم روشن کنید روی دمای ۱۸۰ درجه که فر کم کم گرم شود.

همان طور که خودتان میدانید، روی پیتزا تقریبا همه چیز میشه گذاشت (حتی آناناس و کیوی!) قارچ و فلفل سبز در این دستور نیاز به تفت دادن ندارند. ولی اگر گوشت یا سوسیسی به پیتزا اضافه میکنید الان موقعش هست که ۳-۴ دقیقه روی دمای بالا توی ماهیتابه تفت بخورند.

سس مارینارا را با ملاقه روی خمیر به صورت یکسان پخش کنید. پودر پنیر پارمیجان (یا پنیر رنده شده مخصوص پیتزا) را روی سس می پاشیم. قارچ، فلفل، گوشت را هم روی پنیر پخش میکنیم. و روی همه چیز دوباره پنیر رنده شده می پاشیم. در فر از قبل گرم شده را باز میکنیم و ظرف را در پایین ترین ردیف قرار میدهیم. دمای فر باید روی ۱۸۰ درجه باشد.حدودا ۳۵ دقیقه بعد پنیر روی پیتزا باید طلایی شده باشد و وقتش رسیده که پیتزا را در بیاوریم و بخوریم! توجه داشته باشید که چون پیتزا در ردیف پایین بوده،کاملا ترد و برشته است.

 

منبع : ashpazi.hmg.ir

 

منبع : khorak.com

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک
طرز تهیه پیتزا با خمیر سنگک
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *