طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

دوره مقدماتی php
طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

دوره مقدماتی php

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

می پسندم

دوستای عزیزم همونطور که میدونین، فیلم بامیه قبلا هم داخل کانال بود. ولی خب سوالات خیلی زیاد بودن و نتیجه این شد که فیلم رو حذف کردم و توضیحات فیلم رو جامع تر کردم و دوباره داخل کانال فرستادم . دستور و روش کار مثل قبله فقط بعضی نکات ریز که خیلی ها اشکال داشتن رو توی توضیحات ذکر کردم. امیدوارم دیگه مشکلی نباشه.با دقت فیلم رو ببینین و به تمام نکات توجه کنید. اگه هنوز بامیه درست نکردین دست به کار شین

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

می پسندم

طرز تهیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

salam pas in joshe shirin chi mishe

نوشتم که دوست عزیز!

لیلا جون شما از چه نشاسته ای استفاده کردین؟ با نشاسته ذرت هم میشه درست کرد؟

پگاه جون من از نشاسته ذرت استفاده کردم

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

محشر شدن لیلا……..واقعا میگم

مـــــــــــــــرسی خانم 🙂

mishe bejaye mast az maste soja estefade kard va inke be jaye jooshe shirin chi mishe ezafe kard? mamnoon

نمیدونم من از با ماست سویا امتحان نکردم ببینم میشه یا نهبه جای جوش شیرین شاید بشه از بکین پودر استفاده کرد اما کمی بیشتر باید بریزید

سلام لیلا جون یک سوال می‌شه به جای نشاسته از آرد زورت استفاده کنم چون اینجا من از هر سوپر مارکتی که پرسیدم نشاسته نداشتن بد همشونم گفتن هیچ فرقی‌ نمیکنه ؟

ارد با نشاسته زمین تا زیر زمین فرق داره و نمیشه به جای هم استفاده کرد

سلام لیلا جون، چه کردی خانوم… من این زولبیا خوشمزه درست کردم و به یاد ایران سر سفر افطارمون گذشتم. فقط شکل و قیافش مثل مال شما نشد حالا مذاش رو نمی‌دونم( مثل مال ایران که نبود!) فکر می‌کنم مستی که استفاده کردم شل و ترش بود شما حدوداً چند قاشق ماست استفاده کردین؟ شیرین بود یا ترش. زولبیا من مثل مال شما لولی نشده بود کاملا شعف بود. می‌شه راهنماییم کنین؟؟؟

چه بد زهرا جونمن ماست شیرین استفاده کردم نباید ترش باشه با قاشق اندازه نگرفتم جوش شیرین حتما کم بودهاینبار کمی جوش شیرین رو یکمی زیاد بریز نه خیلی ها فقط یه زره مثلا برای این مقدار 1/5 قاشق چای خوری جوش شیرین بریزامیدوارم خوب بشه

hatman ta akhare mah ramezun 1 bar dige emthan mikonam,tnx for advice Leila joon

خواهش میکنم خبرش رو بهم بده که چطور شد

Salam Leila jan,Baraye zoolbia nabayad yeast estefadeh kard?chon man ye jai khoondam ke yeki az mavade aslishe???!!!!mamnoon misham age javab bedinmer30………..

سلام عزیزم نه امکان نداره یست استفاده بشه برای زولبیا به احتمال خیلی زیاد اشتباه متوجه شدید

salam, mishe nesbate mavad ro be peymaneh begid? injuri ke be gr neveshtid man chon tarazoo nadaram nemitunam dorost konam :(mer30 🙂

سارا جون شرمنده من کامنت شما رو ندیده بودمفردا صبح همین که از خواب بیدار شدم همه رو اندازه میکنم براتون مینویسم

meeer30, zahmatetun mishe vali vaghean lotf mikonid 🙂

خواهش میکنم چه زحمتی عزیزم

meeeeeeeeeeeeeer30 Leila jo0n, dorost kardam hatman khabarsho midam <3

خواهش میکنم عزیزم

in zolbiya fogho lade shod dorost engar ke az shirini foroshiye shirin kharide basham… hatta khoshmazetar va tord tar. albate man yek kam mastesh ro bishtar rikhtam ke khamiram narm tar beshe. merci

نوش جانت عزیزم خوشحالم که دوست داشتید

لیلا جونم درستش کردمعکسش رو میذارم روی تایم لاین آشپزخانه شما:))

نوش جونت دستت درد نکنه محشر شده بودن

salam

سلام

salam man dorost kardam vali be nazare khodam ziad khob nashod,az eshkalatesh in bod ke mesle baraye shomma loleie shafaf nabod,sorakh sorakh toie lolehash iejad shoda bod,rasti mast bayad chand darsad bashe?charbisho migam???ßmamnon misham age rahnamaeim konid,ta hala 4 bar dorost kardam,rikhtam dor, :(((((((((((

سلام دوستم شاید مشکلتون از قیفی هست که زولبیا رو میزیزید توی روغن که زولبیا سوراخ سوراخ میشه شاید تکه تکه با هوا میاد بیرون برای همین درصد چربی ماست زیاد مهم نیست شما روی ماست که همیشه یه لایه چربی هست رو بگیر و بقیه رو استفاده کنو وقتی هم میریزی توی قیف خوب هم بزن تا یکدست بشه مواد

merci az rahnamaeiton,dobare dorost mikonam bebinam,chetori mishe,merci

خواهش میکنم خانوم

سلام ليلابسيار ممنون از سايت بسيار خوبتمن يك سوال داشتم: مي خواستم بدونم در زبان انگليسي به نشاسته چي ميگنمن تازه به خارج از ايران مهاجرت كردم و نمي دونم نشاسته را با چه اسمي تهيه كنم

سلام عزیزم بهش میگن starch

Salammmm leila khanoom. Mishe begid jooshe shirin be englisi chi msihe?? merciii

Baking soda 🙂

لیلا جون ممنون عالی بود

ممنون عالی شد

نوش جونتون 🙂

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

سلام لیلا جونمن بارها با این دستور شما زولبیا درست کردم و هر کس خورده کیف کردهاین بار برای همسایه ترک زبانمون از این زولبیا ها درست کردم و اینقدر خوشش اومد که گفت حتما دستورش رو برام بنویس. من هم از اونجایی که ترکی بلد نیستم طبق معمول دست به دامن شما شدمممنون میشم اگر ترجمه اش به ترکی رو برام بنویسید 🙂 :*

لیلا جون اگر ممکنه براتون ترجمه اش رو بنویسید برامبنده خدا خیلی دلش میخواد درست کنهمرسی

سلام سارا جونم ببخشید کامنت قبلی رو ندیده بودمسارا جون من ترکی نوشتاریم خیلی ضعیف هست بعضی کلمات رو هم نمیدونم چی میشه به ترکیبرای همین باید حداقل 1 روز وقت بزارم برای ترجمش و پیدا کردن بعضی کلماتش وقت نمیکنم دوستمبدونی چقدر سرم شلوغه کلی کامنت بیجواب دارمدیگه به دوستای ترکت قول نده :)بووسامیدوارم درکم کنی

ممنون از دستورات خوبتون. من این زولبیا رو با پیمانه ایی که نوشتید درست کردم اما همون اول ترکیب ماست و نشاسته ام خیلی خشک شد و اصلا حالت خمیری نداشت. بعدا این قدر ماست بهش اضافه کردم تا بالاخره حالت خمیری لازم رو پیدا کردنهایتا اینکه ترد و خوشمزه شد و به نظرم اگر سر قوطی سسم یکمی بزرگتر بود خیلی بهتر می شدبازم ممنونسمیه

نوش جونتون باشه

سلام خسته نباشيد

سلام تشکر عزیزم

سلام لیلا جون خسته نباشی خااااانم.من اشپزی رو با وبلاگ و دستورات شما شروع کردم.عزیزم کدوم روش درست کردن زولبیا لذیذتر و خوشمزه تره؟ من دیروز روش اول رو درست کردم خوب میشد میخوام بدونم اگه روش دوم از روش اول خوشمزه تر و بهتر میشه درست کنم ولی اگه از روش اول بهتر نمیشه درست نکنم ممنون میشم اگه جوابمو بدین عزیزم مرسی

سلام عزیزم هر دوو عالیه اما من اکثرا از دومی استفاده میکنم شاد باشید

سلام لیلا جان خسته نباشی.عزیزم کدوم روش بهتره؟ اولی یا دومی؟کدوم روش طعم و بافتش به زولبیاهای قنادی ها نزدیک تره؟

هر دو عالیه اما من اکثرا دستور دومی رو درست میکنم

سلام منظورتون پودر خمير مايه است؟

سلام اره عزیزم

سلام لیلا جان من با رسپی دوم درست کردم عالی شد ممنونم ازت عزیزم

سلام عزیزمنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید

ببخشيد خمير مايع به انگليسي چي ميشه؟ممنون

Yeast

سلام خانم لیلا ممنون از همه دستورات دقیق و عکسهای زیبا من کلی از اطلاعات شما استفاده میکنم و یک سوال؟ در ۱۴ ژانویه ۲۰۱۳ از شما سوال شده برای درست کردن زولبیا از ییست یا همین خمیر مایه میشه استفاده کرد؟ شما گفتید نه ولی در دستور دوم شما خمیر مایه هست ممنون میشم اگه توضییح بدید.بازهم خسته نباشید.مهناز

سلام عزیزم دستور دوم رو من بعدها به این پست اضافه کردم .. و ایشون سوالشون در مورد استفاده خمیر مایه برای دستور اول بود که نمیشه استفاده کرد



یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

salam khaste nabashid, merc baraye dastoorhaye khoshmazatoon.mishe lotfan tarze pokhte cake yazdi o ham to blog khobetoon bezaraiid, merc

سلام ممنونم از لطفتون چشم سعی میکنمشاد باشید

وای لیلا جون خیلی‌ عالی‌ شده مثل همیشه عزیزم

مرسی پریسا جونم

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

khodaya hame darn miganzolbi mozereee hame daran az roo daste ham copy mikonan baba izolbiaaaaaaaaaaaaaaaaaa mozaere age nedoonid beprsid l ke eybi nadareeeeeeee rasti axeee khilishbihee zolbyayee ke z birroon mikharim

🙂 شما نخور اگه ضرر داره

Khob to ke zoolbia nemikhori inja chikar mikoni? Labod mamoore shomareshe zoolbiz khor haee

salam. khaste nabashid, man ye soali daram, linki ke gozashtin az youtube oon khanom takid mikone ke bamiye hatman dagh va sharbat bayad sard bashe. shoma neveshtin bamiyeha ke sard shod gozashtinesh too sharbat. ye morede dige: shoma midonid 1 peymane ard mosaviye 1 livan ard hast ya na? man peymane nadaram too khone (manzooram az livan, in livanaye shisheiiye dastedar hast)

سلام و ممنون به خاطر پست های عالی میشه گوش فیل را آموزش بدی؟نیلوفر

ممنونم نبلوفر جونم سعی مینکنم بزارم براتون

leila jan kheili khob shodan vali kami baraye man narm shodan, man doost daram ke mesle baraye iran kami ghesmate bironi bamieha seft beshan, che kar bayad bekonam?dar zemn man bamieha ro dagh toye sharbat nandakhtam.mamnoon azizam

فرشته جون بامیه های من مثل ایران شدن باید روغن رو که داغ کردی حرارت رو کم کنی تا اروم اروم بامیه ها سرخ بشن اگر حرارت زباد باشه بامیه ها زود سرخ میشن در حالی که توشون نپخته برای همین زود هم نرم میشن حرارت روغن و نحوه سرخ کردنش خیلی مهم هست که بامیه ها نرم نشن

سلام.مرسی من عاشق بامیه ام ولی با موادی که گفتید درست کردم ولی خمیرش شل شد و خوب برش نمی خورد و در ضمن موقعی مه کره و آیو گلاب و شکر و آردو ریختم نوپ نوپی شد میشه بگید کجای کارم ایراد داشته.خیلی ئوست دارم خوب شه.ممنون

سلام الی جان به احتمال زیاد تخم مرغ هات درشت بودن با یک تخم مرغ شروع میکردید دیدید سفتی مایه مطلوب هست دیگه بعدی رو اضافه نمیکردیدگوله شدن ارد هم دلیلش میتونه این بوده باشه که سریع هم نزدید برای همین باید خیلی سریع با یک هم زن دستی تند تند هم میزدید تا یک دست میشد

Ba salam man bamye ro dorost kardam vali badaz ke az shire dar avardam shekarak zad mishe begid kojaye kar eshkal dashte kheili mamnon

سلام عزیزم شربتتون رو زیادی جوشوندید برای همین شکرک زده

Ba salam mitonod begid ramze dorost kardane shire chye.? Har bar az man shekarak mizane va shenidam bayad har andaze shekar estefade beshe bayad az nesfe an ab estefade kard shoma in karo nemikonid.lotfan komakam konid va khaheshe digar mishe dastore shirini nan berenji va shirini nargili ro begozarid mamnon az vagti ke migozarid

سلام عزیزم رمز خاصی نداره شیره اگر کم بجوشه کپک میزنه زیاد بجوشه شکرک میزنه مثل مربا باید خودتون بدونید کی باید شیره رو از روی حرارت بردارید همین یکی دوبار درست کنید روش کار دستتون میاداب لیمو هم نمیزاره که شیره شکرک بزنه

من تا حالا نان برنجی درست نکردم بلد نیستم اما دستور شیرینی نارگیلی رو میزارم براتون

Salam leila jan man dorostesh kardam vali motoasefane narm shod,va inke mishe faghat ehtyag be 1 tokhmemorgh dashte bashe.vali mazash khob shode bod ,rasti moge ke tokhmemorgh ezafe kardam kheili gole gole shod va be sakhti baz mishod,be nazare shoma kojaye kar moshkel dare lotfan komakam konid

سلام سیما جون باید روغن رو که داغ کردی حرارت رو کم کنی تا اروم اروم بامیه ها سرخ بشن اگر حرارت زباد باشه بامیه ها زود سرخ میشن در حالی که توشون نپخته برای همین زود هم نرم میشن حرارت روغن و نحوه سرخ کردنش خیلی مهم هست که بامیه ها نرم نشنو شاید تخم مرغت کوچیک بوده برای همینامیدوارم اینبار خوب بشه

Ba salam leila jan khamireman bayad kami garm bashe ke tokhme morgh ra ezafe mikonim,va in ke shire va bamye har 2 bayad sard shavand ta bamyeharo to shire rikht.ba tashakore faravan

بله خمیر باید از حرارت بیفته که وقتی تخم مرغهارو اضافه میکنی نپزنو نباید هم خمیر سرد باشهبامیه ها باید سرد بشن و شیره هم نباید زیاد داغ باشهموفق باشید

Leila jan man bamye ro dorost kardam vali behtar shod az dafe ghabl ,yani narm nashod ,vali pof nakard va bamyeham kochol shodan va yek chize dige mesle Iran ke vastesh shire mire inam nashod fek mikoni elat chi hast,ba tashakor

دوستم حرارت خیلی خیلی مهمه که بامیه رو چه حرارتی سرخ بشه به احتمال زیاد اینبار زیر حرارتون خیلی کم بوده برای همین

سلام لاله خانم واقعا باميه هاي قشنگي درست كرديد ، معلومه كه خوشمزه همشده .من تا الان 2 دفعه درست كردم ، ولي اصلا جالب نشده .بهم گفتن كه بايد آرد رو بو داده استفاده كنم . ولي باميه هام طعم حلوا ميدادن . داخلشون هم پوك شده بود ، گوشتي نبود .اصلا طعم باميه هاي بازار رو نميداد . خيلي توي ذوقم خورد .اگه ميشه لطف كنيد و اشتباهاتم رو با جزييات بهم بگيد يه خواهش ديگه هم داشتم ، اگه ميشه مقدار پيمانه آرد و اب رو با قاشق غذاخوري معمولي بهم بگيد .بازهم ازتون تشكر ميكنم .مرسي .سلام واقعا باميه هاي قشنگي درست كرديد ، معلومه كه خوشمزه همشده .من تا الان 2 دفعه درست كردم ، ولي اصلا جالب نشده .بهم گفتن كه بايد آرد رو بو داده استفاده كنم . ولي باميه هام طعم حلوا ميدادن . داخلشون هم پوك شده بود ، گوشتي نبود .اصلا طعم باميه هاي بازار رو نميداد . خيلي توي ذوقم خورد .اگه ميشه لطف كنيد و اشتباهاتم رو با جزييات بهم بگيد يه خواهش ديگه هم داشتم ، اگه ميشه مقدار پيمانه آرد و اب رو با قاشق غذاخوري معمولي بهم بگيد .بازهم ازتون تشكر ميكنم .مرسي .

سلام واقعا باميه هاي قشنگي درست كرديد ، معلومه كه خوشمزه همشده .من تا الان 2 دفعه درست كردم ، ولي اصلا جالب نشده .بهم گفتن كه بايد آرد رو بو داده استفاده كنم . ولي باميه هام طعم حلوا ميدادن . داخلشون هم پوك شده بود ، گوشتي نبود .اصلا طعم باميه هاي بازار رو نميداد . خيلي توي ذوقم خورد .اگه ميشه لطف كنيد و اشتباهاتم رو با جزييات بهم بگيد يه خواهش ديگه هم داشتم ، اگه ميشه مقدار پيمانه آرد و اب رو با قاشق غذاخوري معمولي بهم بگيد .بازهم ازتون تشكر ميكنم .مرسي .

سلام دوستم سرخ کردن بامیه خیلی خیلی مهمه یعنی اگر با روغن داغ سرخ بشه زودی بیرون بامیه ها سرخ میشه و توش هم خمیر میمونه اگر با حرارت کمی سرخ بشه ممکنه توش خالی و پوک بشه برای همین باید خودتون با تجربه دستتون بیاد حرارت بامیه ها تا بتونید خوب درش بیارید من نشنیدم با ارد بو داده درستش کنن !

مرسی لیلا جون از دستور خوبت.بامیه های منم خوشمزه شدنودرست مزه ایران میدن!:))فقط یه کم لاغرترن تو فیس بوک عکساشو برات میذارم

نوش جونت خانوم عاالی شده دستت درد نکنه عکسهات هم بینظیر بود اگر میخوای بامیه هات تپلی بشه باید از قیف که سرش درشت هست استفاده بکنی من با شماره 1 ویلتون قیف زدم

مرسی که گفتی دوستمدفعه بهد سعی میکنم بهتر شه:)

الانشم عالی هست 🙂

لیلا جون دستور بامیه یه کم سفت شده ولی بعدش با دستور مهناز کلبه سیاه درست کردم بینهایت ترد شد اصلا تو دهن اب میشد به نظرم یه بار اونو امتحان کن . ممنون

نوش جونتون عزیزم بامیه ها رو با حرارت بالا سرخ کردی برای همین وگرنه این دستور اقای محمود حرف نداره

لیلا جون من میخوام این بامیه رو درست کنم ولی توی فر بپزم. میخواستم بپرسم ببینم میشه مثه churro اگه تو مخلوط دارچین و شکر هم بغلطونمش?

لیلا جون میتونم این بامیه ها رو تو فر بپزم؟ میخوام باهاش churro درست کنم.اگه نمیشه، فرصت کردی دستور تهیه churro رو برامون بزاری

لیلا جون میخوام درست کنم ولی میترسم خراب بشه:|:-/

mamnon azizam babate dastoret,vaghean alee shod

مررررسسسسسی

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

مررررررررررررسسسسسسسی

You are the best cook ever

Salam. Man vaghean bekhatereh post haye khoobi ke mizarid azatoon mamnoonam. Zolbia ro dorost kardam khoshmazeh bood. Faghat ye khordeh narm shode bood. Vali dokhtaram kheili doost dasht. mamnoon. 🙂 Simin

ببخشید یه سوال دارم آرد سمولینا چی هست ؟ میشه من و راهنمایی کنید ؟

سمولینا فراورده‌ای است که حاصل آسیاب گندمی خاص به نام گندم دوروم می‌باشد. سمولینا ماده اولیه اصلی تولید ماکارونی بوده و دارای رنگدانه‌های طبیعی زرد رنگ و آنتی اکسیدان‌هایی است. دارای مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی مفیدی است که باعث افزایش کیفیت محصولات خمیری، که با آن تولید می‌گردند میشود.

مرسییییی



Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی بامیهDon’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247مواد لازمآب یک پیمانهآرد یک پیمانهشکر دو قاشق غذاخوریکره پنجاه گرمتخم مرغ دو عددمواد لازم برای شربت بامیهشکر دو پیمانهآب یک پیمانهگلاب دو قاشق غذاخوریآب لیمو یک قاشق غذاخوریزعفران یک چهارم قاشق چایخوری

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه زولبیا بامیه آشپزخانه کوچک من
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *