

از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که از آن سیر نمیشویم.
از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمیشویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنهتر میشویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکردهاید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.
مواد مورد نیاز رولت اسفناج
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
۲. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
۸. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
۱۰. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
در این زمینه بخوانید:
۴ غذایی که به شما کمک میکند راحتتر بخوابید
طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
آیا از یکنواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شدهاید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم…
کیک پای سیب در همه قنادیهای پیدا میشود؛ «ایرنا زندگی» به شما توصیه میکند خودتان درست کنید؛…
غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل شویم.
آیا تا به حال اسم «کینوآ» را شنیدهاید؟ یا میدانید چه خواصی دارد؟ کینوآ نام غلهای است که…
تهچین فقط مرغ نیست و میتواند با ترکیبات دیگری مثل اسفناج، بادمجان، گوشت و .. نیز درست شود.
قزوینیها معمولا قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست میکنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری…
فلافل به عنوان یکی از محبوبترین غذاها در کشورهای عربی و شرقی، در ایران نیز طرفداران خاص خود…
«ایرنا زندگی» تا شب یلدا همه چیزهایی که فکرش را بکنید برای شما آماده میکند. دومین آموزش هم…
حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را…
تنوع سبزیجات و پروتئینهای گیاهی آنقدر زیاد است که تنها با کمی خلاقیت میتوان بهترین غذاهای…
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که از آن سیر نمیشویم.
از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده میکنیم که شاید پر رنگترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیدهایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمیشویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنهتر میشویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکردهاید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.
مواد مورد نیاز رولت اسفناج
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
۲. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
۸. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
۱۰. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
در این زمینه بخوانید:
۴ غذایی که به شما کمک میکند راحتتر بخوابید
طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
آیا از یکنواختی و حالت روتین صبحانه خود خسته شدهاید؟ برای تنوع بلاندی را امتحان کنید تا هم…
کیک پای سیب در همه قنادیهای پیدا میشود؛ «ایرنا زندگی» به شما توصیه میکند خودتان درست کنید؛…
غذاهای محلی شهرها و مناطق دیگر آنقدر متنوع هستند که نباید از آنها غافل شویم.
آیا تا به حال اسم «کینوآ» را شنیدهاید؟ یا میدانید چه خواصی دارد؟ کینوآ نام غلهای است که…
تهچین فقط مرغ نیست و میتواند با ترکیبات دیگری مثل اسفناج، بادمجان، گوشت و .. نیز درست شود.
قزوینیها معمولا قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست میکنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری…
فلافل به عنوان یکی از محبوبترین غذاها در کشورهای عربی و شرقی، در ایران نیز طرفداران خاص خود…
«ایرنا زندگی» تا شب یلدا همه چیزهایی که فکرش را بکنید برای شما آماده میکند. دومین آموزش هم…
حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را…
تنوع سبزیجات و پروتئینهای گیاهی آنقدر زیاد است که تنها با کمی خلاقیت میتوان بهترین غذاهای…
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
آموزش طرز تهیه رولت اسفناج با ماست چکیده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
250 گرم اسفناج(ما خودمون معمولا برای یک کیلو اسفناج 3-4 تا تخممرغ میزنیم)
۲ عدد تخممرغ
۱ قس آرد سفيد
۵۰ گرم ماست چكيده(ما علاوه بر ماست، توش گوشت چرخ کرده هم میزاریم)
۸۰ گرم گردو
۱ قس روغن زيتون
نمك و فلفل به ميزان لازم
مقداري كاغذ روغني
مقداري زرشك و مغز گردو براي تزئين
۱- اسفناج را شسته و ريز خرد كنيد. آنها را بدون آب در قابلمهاي بريزيد و بخارپز كنيد.
۲- گردو را آسياب كنيد و كناري بگذاريد. اسفناجهاي پخته را در روغن زيتون كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.
۳- در يك ظرف تخممرغها، آرد و نمك و فلفل را ريخته و با همزن خوب بزنيد. اسفناج خنكشده را با مواد بالا مخلوط كنيد.
۴- ته يك ظرف پهن و كوتاه مثل سيني را كمي چرب كرده و كاغذ روغني پهن كنيد. مواد رولت را روي كاغذ ريخته و صاف كنيد. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد. بعد از كمي گرم شدن ظرف را در فر بگذاريد تا به مدت حداكثر ۱۰ دقيقه بپزد.
نكته: وقتي ظرف محتوي اسفناج و تخممرغ را در فر ميگذاريد بهتر است دائم آن را نگاه كنيد، چون پخت زيادي لازم ندارد، در حدي در فر بايد بماند كه تخممرغها خودشان را بگيرند.۵- بعد از پختن رولت و خنك شدن آن را روي كاغذ روغني بزرگتري برگردانيد و رویش ماست و اگر خواستید گوشت چرخ کرده گذاشته و رول کنید و اگر خواستید رولت را در يخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد وگرنه بدون یخچال گذاشتن هم میشه سرو کرد. راستی با ماست و گردو و زرشک و… روشو تزیین کنین.(برای داخل رولت میشه خیلی
دیدگاه شما
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
آدرس وبسایت
آموزش طرز تهیه رولت اسفناج با ماست چکیده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
250 گرم اسفناج(ما خودمون معمولا برای یک کیلو اسفناج 3-4 تا تخممرغ میزنیم)
۲ عدد تخممرغ
۱ قس آرد سفيد
۵۰ گرم ماست چكيده(ما علاوه بر ماست، توش گوشت چرخ کرده هم میزاریم)
۸۰ گرم گردو
۱ قس روغن زيتون
نمك و فلفل به ميزان لازم
مقداري كاغذ روغني
مقداري زرشك و مغز گردو براي تزئين
۱- اسفناج را شسته و ريز خرد كنيد. آنها را بدون آب در قابلمهاي بريزيد و بخارپز كنيد.
۲- گردو را آسياب كنيد و كناري بگذاريد. اسفناجهاي پخته را در روغن زيتون كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.
۳- در يك ظرف تخممرغها، آرد و نمك و فلفل را ريخته و با همزن خوب بزنيد. اسفناج خنكشده را با مواد بالا مخلوط كنيد.
۴- ته يك ظرف پهن و كوتاه مثل سيني را كمي چرب كرده و كاغذ روغني پهن كنيد. مواد رولت را روي كاغذ ريخته و صاف كنيد. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد. بعد از كمي گرم شدن ظرف را در فر بگذاريد تا به مدت حداكثر ۱۰ دقيقه بپزد.
نكته: وقتي ظرف محتوي اسفناج و تخممرغ را در فر ميگذاريد بهتر است دائم آن را نگاه كنيد، چون پخت زيادي لازم ندارد، در حدي در فر بايد بماند كه تخممرغها خودشان را بگيرند.۵- بعد از پختن رولت و خنك شدن آن را روي كاغذ روغني بزرگتري برگردانيد و رویش ماست و اگر خواستید گوشت چرخ کرده گذاشته و رول کنید و اگر خواستید رولت را در يخچال به مدت سه تا چهار ساعت قرار دهيد تا كاملا فرم بگيرد وگرنه بدون یخچال گذاشتن هم میشه سرو کرد. راستی با ماست و گردو و زرشک و… روشو تزیین کنین.(برای داخل رولت میشه خیلی
دیدگاه شما
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
آدرس وبسایت
توسط بانو فهیمه بخش زیتون سایت مابانو
رولت اسفناج با ماست :
۲۵۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آرد سفید
۵۰ گرم ماست چکیده
۸۰ گرم گردو
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز سرخ شده به میزان لازم
مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین
طرز تهیه
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
۱٫ اسفناج را بشویید و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمهای بریزید و بخارپز کنید.
۲٫ گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. اسفناجهای پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۳٫ در یک ظرف تخممرغها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و خوب بزنید. اسفناج خنکشده را با مواد بالا مخلوط کنید.
۴٫ مواد رو مانند کوکو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت کم میگذاریم خودش را بگیرد (فقط یک طرف رولت کافی است حرار بگیرد و هر دو طرف را نمیگذاریم )
۵٫ بعد از پختن رولت و خنک شدن آن را داخل سینی قرار داده و ماست چکیده را کامل روی سطح رولت پوشش داده و یک ردیف پیاز ملول شده و گردو آسیاب شده و زرشک را میریزیم و رولت را لوله میکنیم و در صورت دلخواه با ماست چکیده ، زرشک ، گردو تزیین میکنیم
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
توسط بانو فهیمه بخش زیتون سایت مابانو
رولت اسفناج با ماست :
۲۵۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آرد سفید
۵۰ گرم ماست چکیده
۸۰ گرم گردو
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز سرخ شده به میزان لازم
مقداری زرشک و مغز گردو برای تزئین
طرز تهیه
طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
۱٫ اسفناج را بشویید و ریز خرد کنید. آنها را بدون آب در قابلمهای بریزید و بخارپز کنید.
۲٫ گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. اسفناجهای پخته را در روغن زیتون کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۳٫ در یک ظرف تخممرغها، آرد و نمک و فلفل را ریخته و خوب بزنید. اسفناج خنکشده را با مواد بالا مخلوط کنید.
۴٫ مواد رو مانند کوکو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت کم میگذاریم خودش را بگیرد (فقط یک طرف رولت کافی است حرار بگیرد و هر دو طرف را نمیگذاریم )
۵٫ بعد از پختن رولت و خنک شدن آن را داخل سینی قرار داده و ماست چکیده را کامل روی سطح رولت پوشش داده و یک ردیف پیاز ملول شده و گردو آسیاب شده و زرشک را میریزیم و رولت را لوله میکنیم و در صورت دلخواه با ماست چکیده ، زرشک ، گردو تزیین میکنیم
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام*
ایمیل*
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
انتخاب یک پیش غذای ساده و خوشمزه برای میهمانیهای دوستانه و خانوادگی همیشه از انتخاب غذای اصلی سختتر است. چرا که برای آماده کردن پیش غذا زمان زیادی نداریم و در عین حال دوست داریم تا با درست کردن یک پیش غذای جذاب سفره خود را رنگینتر کنیم. قبلا پیشغذاهای محبوب و خوشمزهای مثل بروشتا و پیاز سوخاری را به شما آموزش دادهایم. در ادامه همراه ما باشید تا اینبار با آموزش یک پیش غذای ساده به نام رولت اسفناج شما را در تهیه یک غذای سبک و ساده همراهی کنیم.
ابتدا پس از شسشتن و خرد کردن اسفناجها آن را با چهار عدد تخم مرغ و یک عدد پیاز خرد شده خوب مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل را به همراه زرشک و گردو به مواد اضافه میکنیم.
مواد را داخل ماهیتانه پخش میکنیم و اجازه میدهیم یک طرف آن خوب بپزد. پس از طلایی شدن کوکوی اسفناج، آن را بر میگردانیم تا آن طرف کوکو هم خوب بپزد.
پس از پخته شدن کوکو اسفناج 20 دقیقه صبر میکنیم تا کوکو خنک شود.
ماسک چکیده را به همراه سیر له شده به هم میزنیم و آب لیموی تازه را به همراه فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
پس از خنک شدن کوکو اسفناج، سس ماست و سیر را با کمک یک قاشق به صورت یکدست به روی سطح کوکو پخش میکنیم.
حالا به آرامی و به کمک یک نایلون، کوکو اسفناج را به شکل رولت جمع میکنیم. پس از جمع شدن رولت آن را درون یک نایلون قرار میدهیم و در آن را محکم میبندیم. در پایان مرحله، رولت را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا مواد خودش را به خوبی بگیرد.
پس از 20 دقیقه رولت را از یخچال در میآوریم و به کمک چاقو رولت را به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم. به همین راحتی رولت اسفناج ما آماده شد.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
انتخاب یک پیش غذای ساده و خوشمزه برای میهمانیهای دوستانه و خانوادگی همیشه از انتخاب غذای اصلی سختتر است. چرا که برای آماده کردن پیش غذا زمان زیادی نداریم و در عین حال دوست داریم تا با درست کردن یک پیش غذای جذاب سفره خود را رنگینتر کنیم. قبلا پیشغذاهای محبوب و خوشمزهای مثل بروشتا و پیاز سوخاری را به شما آموزش دادهایم. در ادامه همراه ما باشید تا اینبار با آموزش یک پیش غذای ساده به نام رولت اسفناج شما را در تهیه یک غذای سبک و ساده همراهی کنیم.
ابتدا پس از شسشتن و خرد کردن اسفناجها آن را با چهار عدد تخم مرغ و یک عدد پیاز خرد شده خوب مخلوط میکنیم و کمی نمک و فلفل را به همراه زرشک و گردو به مواد اضافه میکنیم.
مواد را داخل ماهیتانه پخش میکنیم و اجازه میدهیم یک طرف آن خوب بپزد. پس از طلایی شدن کوکوی اسفناج، آن را بر میگردانیم تا آن طرف کوکو هم خوب بپزد.
پس از پخته شدن کوکو اسفناج 20 دقیقه صبر میکنیم تا کوکو خنک شود.
ماسک چکیده را به همراه سیر له شده به هم میزنیم و آب لیموی تازه را به همراه فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
پس از خنک شدن کوکو اسفناج، سس ماست و سیر را با کمک یک قاشق به صورت یکدست به روی سطح کوکو پخش میکنیم.
حالا به آرامی و به کمک یک نایلون، کوکو اسفناج را به شکل رولت جمع میکنیم. پس از جمع شدن رولت آن را درون یک نایلون قرار میدهیم و در آن را محکم میبندیم. در پایان مرحله، رولت را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا مواد خودش را به خوبی بگیرد.
پس از 20 دقیقه رولت را از یخچال در میآوریم و به کمک چاقو رولت را به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم. به همین راحتی رولت اسفناج ما آماده شد.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
اموزش اشپزی
ثبت دیدگاه
رولت اسفناج متفاوت و فوق العاده خوشمزه است، در این بخش از مجله آشپزی دوستان همراه ما باشید تا با طرز تهیه رولت اسفناج آشنا شوید.
اسفناج پاک شده: ۵۰۰ گرم پیاز نگینی: ۲ قاشق ستخم مرغ: ۳ عدد سیر: ۳ یا ۴ حبه ماست چکیده: ۲۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه روغن
ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
بعد تخم مرغها را با ۲ حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد ۲۶/۳۰ ریخته و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و ۲ دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود.
بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود.
سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود.
۵-۶ ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله ۱ سانتی برش زده و نوش جان نمایید.
برچسبها انواع رولت اسفناج رولت اسفناج با پنیر خامه ای رولت اسفناج بدون فر رولت اسفناج به خانه برمیگردیم رولت اسفناج خانم جمشیدیان رولت اسفناج و مرغ طرز تهیه رولت اسفناج با خمیر طرز تهیه رولت اسفناج بدون فر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
اموزش اشپزی
ثبت دیدگاه
رولت اسفناج متفاوت و فوق العاده خوشمزه است، در این بخش از مجله آشپزی دوستان همراه ما باشید تا با طرز تهیه رولت اسفناج آشنا شوید.
اسفناج پاک شده: ۵۰۰ گرم پیاز نگینی: ۲ قاشق ستخم مرغ: ۳ عدد سیر: ۳ یا ۴ حبه ماست چکیده: ۲۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه روغن
ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
بعد تخم مرغها را با ۲ حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد ۲۶/۳۰ ریخته و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید.
به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و ۲ دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود.
بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود.
سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود.
۵-۶ ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله ۱ سانتی برش زده و نوش جان نمایید.
برچسبها انواع رولت اسفناج رولت اسفناج با پنیر خامه ای رولت اسفناج بدون فر رولت اسفناج به خانه برمیگردیم رولت اسفناج خانم جمشیدیان رولت اسفناج و مرغ طرز تهیه رولت اسفناج با خمیر طرز تهیه رولت اسفناج بدون فر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
اسفناج, پیش غذا, گیاهی | 2016-05-05 | By nooshejaan
2 comments
رولت اسفناج
اسفناج پاک کرده … 1 کیلو
ماست چکیده ترش … 1 پیمانه
تخم مرغ … 4 عدد (یا تخم غاز … 2 عدد)
سیر … 6حبه
روغن مایع … 4 قاشق غذاخوری
آرد … 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زرشک و گردو خرد شده (اختیاری) … هر کدام 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت اسفناج را میتوانید در ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!
خلاصه روش تهیه:
ماست چکیده را با سیر رنده شده و نمک مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
اگر از زرشک استفاده می کنید آن را بشویید و بگذارید آب آن خشک شود.
اسفناج را بعد از شستن خیلی ریز خرد کنید. همراه با سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل روی حرارت بگذارید و 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید (تا اول کار اسفناج به ظرف شما نچسبد). بعد از به جوش آمدن، حرارت را متوسط کنید تا آب اسفناج خارج شود و اسفناج بپزد و آب آن کاملا جمع گردد. بعد بگذارید اسفناج پخته شده کاملا سرد شود.
سفیده و زرده تخم مرغ (یا غاز) را از هم جدا کنید و جداگانه هم بزنید تا سفیده کف کند و رنگ زرده کمی تغییر کند.
سپس سفیده زده شده و زرده و اسفناج و سیر پخته شده و سرد شده و نیمی از زرشک شسته شده و گردو خرد شده و آرد و کمی نمک و فلفل را با هم کاملا مخلوط کنید.
یک قالب 20 در 30 را آماده کنید و کف آن را یا کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی بپوشانید و روغن را کف کاغذ بریزید و تمام سطح و دیواره را آغشته به روغن کنید.
فر را 10 دقیقه قبل با درجه 190 سانتیگراد (یا 375 فارنهایت) روشن کنید.
مواد مخلوط شده را روی کاغذ کف قالب به ضخامت نیم سانت پهن کنید و تمام سطح را یک اندازه با مواد بپوشانید. بعد در فر طبقه وسط به مدت 10 دقیقه بگذارید. سپس از فر در بیاورید و روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و بگذارید کاملا مواد خنک شود. بعد ماست را سطح مواد سرد شده پهن کنید. (می توانید باقی مانده زرشک و گردو خرد شده را روی ماست بریزید). سعی کنید ماست از دیواره سبزی 2 سانت فاصله داشته باشد. بعد آرام آرام شروع به رول کردن اسفناج و ماست کنید و مواد را فشرده کنید و کاغذ فویل را جدا کنید تا اسفناج کاملا رول شود. سپس اسفناج رول شده را در میان کاغذ فویل فرار دهید و مثل شکلات دو سر آنرا ببندید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود بعد با با یک کارد تیز به ضخامتس 1 سانت برش دهید.
اگر خواستید میتوانید این رول را در ماهی تابه نیز درست کنید. مقداری روغن در ماهی تابه بریزد و مواد آماده شده را در ماهی تابه پهن کنید و درب ماهی تابه را ببندید و 10 دقیقه با حرارت متوسط اجازه پخت دهید. سپس مواد را برگردانید و 3 یا 4 دقیقه دیگر اجازه پخت دهید. بعد حرارت را خاموش کنید و درب ظرف را بپوشانید و بگذارید مواد کاملا سرد شود. سپس ماست و زرشک و گردو را روی نیمی از اسفناج پخته شده سرد شده بدهید. نیم دیگر اسفناج را روی ماست بگذارید و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس به دلخواه برش دهید.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
Want the receipes in English
مرسي از دستور تون. من درست كردم ولي متاسفانه اسفناجم به كف فويل جسبيد:(
ممكنه بطيء چرا؟ البته كاملا هم سرد شده بودً
مرسي
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وب سایت
مرا از دیدگاههای پس از این با رایانامه آگاه کن.
مرا از نوشتههای تازه با رایانامه آگاه کن.
مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» میباشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازهی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.
Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress
اسفناج, پیش غذا, گیاهی | 2016-05-05 | By nooshejaan
2 comments
رولت اسفناج
اسفناج پاک کرده … 1 کیلو
ماست چکیده ترش … 1 پیمانه
تخم مرغ … 4 عدد (یا تخم غاز … 2 عدد)
سیر … 6حبه
روغن مایع … 4 قاشق غذاخوری
آرد … 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زرشک و گردو خرد شده (اختیاری) … هر کدام 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت اسفناج را میتوانید در ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!
خلاصه روش تهیه:
ماست چکیده را با سیر رنده شده و نمک مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
اگر از زرشک استفاده می کنید آن را بشویید و بگذارید آب آن خشک شود.
اسفناج را بعد از شستن خیلی ریز خرد کنید. همراه با سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل روی حرارت بگذارید و 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید (تا اول کار اسفناج به ظرف شما نچسبد). بعد از به جوش آمدن، حرارت را متوسط کنید تا آب اسفناج خارج شود و اسفناج بپزد و آب آن کاملا جمع گردد. بعد بگذارید اسفناج پخته شده کاملا سرد شود.
سفیده و زرده تخم مرغ (یا غاز) را از هم جدا کنید و جداگانه هم بزنید تا سفیده کف کند و رنگ زرده کمی تغییر کند.
سپس سفیده زده شده و زرده و اسفناج و سیر پخته شده و سرد شده و نیمی از زرشک شسته شده و گردو خرد شده و آرد و کمی نمک و فلفل را با هم کاملا مخلوط کنید.
یک قالب 20 در 30 را آماده کنید و کف آن را یا کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی بپوشانید و روغن را کف کاغذ بریزید و تمام سطح و دیواره را آغشته به روغن کنید.
فر را 10 دقیقه قبل با درجه 190 سانتیگراد (یا 375 فارنهایت) روشن کنید.
مواد مخلوط شده را روی کاغذ کف قالب به ضخامت نیم سانت پهن کنید و تمام سطح را یک اندازه با مواد بپوشانید. بعد در فر طبقه وسط به مدت 10 دقیقه بگذارید. سپس از فر در بیاورید و روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید و بگذارید کاملا مواد خنک شود. بعد ماست را سطح مواد سرد شده پهن کنید. (می توانید باقی مانده زرشک و گردو خرد شده را روی ماست بریزید). سعی کنید ماست از دیواره سبزی 2 سانت فاصله داشته باشد. بعد آرام آرام شروع به رول کردن اسفناج و ماست کنید و مواد را فشرده کنید و کاغذ فویل را جدا کنید تا اسفناج کاملا رول شود. سپس اسفناج رول شده را در میان کاغذ فویل فرار دهید و مثل شکلات دو سر آنرا ببندید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود بعد با با یک کارد تیز به ضخامتس 1 سانت برش دهید.
اگر خواستید میتوانید این رول را در ماهی تابه نیز درست کنید. مقداری روغن در ماهی تابه بریزد و مواد آماده شده را در ماهی تابه پهن کنید و درب ماهی تابه را ببندید و 10 دقیقه با حرارت متوسط اجازه پخت دهید. سپس مواد را برگردانید و 3 یا 4 دقیقه دیگر اجازه پخت دهید. بعد حرارت را خاموش کنید و درب ظرف را بپوشانید و بگذارید مواد کاملا سرد شود. سپس ماست و زرشک و گردو را روی نیمی از اسفناج پخته شده سرد شده بدهید. نیم دیگر اسفناج را روی ماست بگذارید و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس به دلخواه برش دهید.طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
Want the receipes in English
مرسي از دستور تون. من درست كردم ولي متاسفانه اسفناجم به كف فويل جسبيد:(
ممكنه بطيء چرا؟ البته كاملا هم سرد شده بودً
مرسي
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وب سایت
مرا از دیدگاههای پس از این با رایانامه آگاه کن.
مرا از نوشتههای تازه با رایانامه آگاه کن.
مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» میباشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازهی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.
Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress
صفحه نخست » ?? آموزش آشپزی آسان » ? دستور پخت غذا » طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس
مواد اولیه برای 4 نفر :
ماست سفت (یا کیسه ای) 50 گرم
پنیر سفید ( یا خامه ای) 200 گرم
آرد ذرت 2 ق غ
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شوید (خوردشده) 2 ساقه
جوز هندی 1/4 یک عدد
سیر ( ریز خوردشده) 2 سر
اسفناج 300 گرم
کالباس (کالباس دودی یا هرنوع کالباس) 200گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم.
اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره.
سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم.
آرد ذرت رو اضافه می کنیم.
مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم. طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره.
و می گذاریم کاملاً سرد بشه.
در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم.
تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و
رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم.
موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم.
sooran.com
نام:
صفحه نخست » ?? آموزش آشپزی آسان » ? دستور پخت غذا » طرز تهیه رولت اسفناج با کالباس
مواد اولیه برای 4 نفر :
ماست سفت (یا کیسه ای) 50 گرم
پنیر سفید ( یا خامه ای) 200 گرم
آرد ذرت 2 ق غ
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شوید (خوردشده) 2 ساقه
جوز هندی 1/4 یک عدد
سیر ( ریز خوردشده) 2 سر
اسفناج 300 گرم
کالباس (کالباس دودی یا هرنوع کالباس) 200گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم.
اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره.
سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم.
آرد ذرت رو اضافه می کنیم.
مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم. طرز تهیه رولت ماست و اسفناج
از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره.
و می گذاریم کاملاً سرد بشه.
در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم.
تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و
رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم.
موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم.
sooran.com
نام:
